Jakobsoni konkursiga väärtustame tegusamaid

PP
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ärkamisaja suurmehe Carl Robert Jakobsoni rajatud Kurgja talus hoitakse au sees esivanemate kombestikku.
Ärkamisaja suurmehe Carl Robert Jakobsoni rajatud Kurgja talus hoitakse au sees esivanemate kombestikku. Foto: Henn Soodla

Aeg on esitada kandidaate Pärnumaa mainekaimale konkursile, Carl Robert Jakobsoni konkursile, et selgitada maakonna populaarseim põllumees ning haridus- ja kultuuritegelane. Esildiste esitamise tähtaeg on 13. juuli, järgmisel päeval koguneb žürii.

Konkursi eesmärk on väärtustada maakonna põllumeest ning haridus- ja kultuuritegelast, kes on vähemalt viimased kümmekond aastat andnud suure panuse oma valdkonna ja üldisemalt Pärnumaa edendamisse. Jakobsoni konkurssi on Pärnumaal korraldatud järjepidevalt 1988. aastast.

Konkurssi korraldab Carl Robert Jakobsoni sihtasutus koostöös Pärnu maavalitsuse ja Pärnumaa omavalitsuste liiduga. Žüriisse kuuluvad Pärnumaa põllumajandustootjate liidu, talupidajate liidu, maavalitsuse, omavalitsuste liidu ja Pärnu Postimehe esindajad.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles