Sten Jupaschevski kihutas EMi etapil esikoha vääriliselt

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Quadracer’il võidu kihutava Sten Jupaschevski senine parim tulemus Euroopa meistrivõistluste etapil oli viies koht, nüüd tõusis ta poodiumi kõrgeimale astmele.
Quadracer’il võidu kihutava Sten Jupaschevski senine parim tulemus Euroopa meistrivõistluste etapil oli viies koht, nüüd tõusis ta poodiumi kõrgeimale astmele. Foto: Rauno Kais

Pärnu motosportlane, 20aastane Sten Jupaschevski võitis Lätis Stelpe krossirajal quadracer’ite Euroopa meistrivõistluste neljandal etapil esimese auhinna.

Kokku jahtis lõunanaabrite krossirajal Vana Maailma tšempionaadi punkte 26 motomeest seitsmest riigist ja Eesti esindusse kuulus kaheksa võidukihutajat.

Seitsmendat aastat neljarattalisi tsikleid taltsutav Jupaschevski andis favoriitidele esimese tormihoiatuse juba vabatreeningutel. Kvalifikatsioonisõidu võitis küll Euroopa meistrivõistluste liider Edgars Mengelis Lätist, kuid meie mees kaotas talle kiireimal ringil vaid 0,2 sekundiga.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles