Juhtkiri: Tähelepanu Pärnu kohvikukultuurile

Arvamustoimetus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu Postimees.
Pärnu Postimees. Foto: PP

Juba siis, kui kevadel toimus Pärnus esimest korda restoranide nädal, jäi kõlama idee, et mõttelise jätku võiks see suvepealinnas leida kohvikute nädalaga. Nüüdseks on ideest võrsunud selgem kava ja paika on pandud, et esimene kohvikute nädal tuleb Pärnus 3.–11. oktoobrini.

Pärnu linnavalitsus, mis kohvikute nädalal osalema kutsub, teatas, et kampaanianädalaga on oodatud liituma Pärnus tegutsevad kohvikud, mis pööravad erilist tähelepanu tee ja kohvi kvaliteedile ja näitavad kõrget tee- ja kohvikultuuri. Reglemendi kohaselt saavad osaleda kohvikud, mille menüüs on iga päev kohv ja muud kuumad joogid, samuti suupisted ja kondiitritooted.

Vaadates suure suve hakul, mis Pärnu kohvikumaastikul toimub, on tõesti viimane aeg niisugune kampaanianädal teoks teha. Rüütli tänavalt leiab nüüdseks meeldivalt palju vabaõhukohvikuid ja söögipaiku, sama kehtib päris mitme kõrvaltänava, eriti Hommiku tänava kohta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles