Libatses on kiiruseületajate arv endiselt suur

Eno-Gerrit Link
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kiiruskaamera Tallinna-Pärnu-Ikla maantee ääres Libatses.
Kiiruskaamera Tallinna-Pärnu-Ikla maantee ääres Libatses. Foto: Mailiis Ollino / Pärnu Postimees

Eelmise kuu alguses tööle hakanud Libatse kiiruskaamera tööpiirkonnas on võrreldes esimeste päevade ülisuur kiiruseületajate arvuga toimunud langus, kuid nende arv on endiselt suur.

Mäletatavasti fikseeris mai alguses Tallinna-Pärnu-Ikla maanteel Libatses tööle hakanud kiiruskaamera esimese tööpäeva jooksul 559 rikkumist, mida on ligi 40 korda rohkem kui teiste kiiruskaamerate fikseeritav keskmine ööpäevane rikkumiste arv. Kuuga on Libatse kiiruskaamera fikseeritud kiiruseületamiste põhjal saadetud välja üle 4200 trahviteate.   

„Võrreldes esimeste päevade rikkumiste arvuga on kiiruse ületajate arv küll vähenenud, kuid siiski jätkuvalt väga suur võrreldes teiste kiiruskaamerate poolt tuvastatud rikkumistega,“ kommenteeris Libatse kiiruskaamera töö tulemusi  politsei- ja piirivalveameti teabehaldusbüroo liiklusmenetlusteenistuse vanem Toomas Kaarepere.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles