Vibulaskja Reena Pärnat võidutses Järvakandis

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eesti vibulaskurite välishooaja viimasel võistlusel, Järvakandi 40. Lumemängudel teenis 16aastane Pärnu neiu Reena Pärnat naiste konkurentsis sportvibu harjutuses FITA 1 esimese auhinna. Pärnati võidutulemus oli 1265 silma, teiseks tulnud Eve Kivilo lasi 1256 ja kolmanda koha saanud Siret Luik 1230 silma. Kõik kolm sportlast esindavad Järvakandi Ilvese vibuklubi.

Endine pärnulanna Eva Lank, kes võistleb Tallinna Kalevi värvides, sai kaheksanda tulemuse ja Pärnu Meelise klubi parimana oli Katrin Froš üheksas.

Naisveteranide konkurentsis olid kolm paremat Eve Kivilo, tartlanna Nele-Triin Lott ja Katrin Froš vastavalt 962, 920 ja 877 silmaga.

Meeste sportvibu klassis napsas esimese auhinna noor lätlane Janis Amatnieks (1266), teiseks tuli sama tulemusega, kuid väiksema arvu kümnetega Jaan Lott Tartu vibuklubist ja kolmanda koha sai võitja kaasmaalane Eduards Lapsinš (1257 ). Pärnakas Hannes Annus lasi 1111 silma ja talle kuulus 15. koht.

Naiste plokkvibu klassis võitis 1379 silmaga esikoha lätlanna Julija Oleksejenko. Teiseks tulnud Järvakandi Ilvese klubi neiu Mariel Jäätma lastud tulemus 1347 silma on uus Eesti rekord.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles