Vändras võidutses Martin Laas

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Martin Laas (vasakul) kihutas Vändra staadionil esimesena rattaralli lõpujoonele, sama ajaga teenis teise auhinna Endrik Puntso ja kolmandaks tuli soomlane Sasu Halme.
Martin Laas (vasakul) kihutas Vändra staadionil esimesena rattaralli lõpujoonele, sama ajaga teenis teise auhinna Endrik Puntso ja kolmandaks tuli soomlane Sasu Halme. Foto: Hendrik Osula

Eesti rahva velotuuri neljandal etapil, Hawaii 18. Vändra rattarallil pani võimsa lõpuspurdiga oma paremuse maksma Martin Laas, kannul Endrik Puntso ja põhjanaaber Sasu Halme.

Laupäeva keskpäeval sööstis Vändra staadionilt rattaralli 69,5 kilomeetri pikkusele põhisõidule 168 ratturit. Stardirivi esimeses reas olid broneeritud kohad velotuuri üldliidrile Silver Schultzile, parimale naisvõistlejale Mae Langile ja võidusõidu aukülalisele, Astana profiklubi vormis sõitvale Tanel Kangertile.

Läbi Kaisma ja Järvakandi kulgenud rattaralli esimeses vahefinišis teenis viis aktiivsusepunkti Reijo Puhm, talle järgnesid Sigvard Kukk, lõunanaaber Kaspars Sergis ja soomlane Sasu Halme. Teise vahefinišisse jõudis esimesena Halme, punkte teenisid veel Sergis, Kukk ja Mihkel Räim.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles