Rimi saab Pärnu kesklinna kauplust ehitama hakata

Teet Roosaar
, uudistetoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Ants Liigus

Pärnu linnavalitsus kiitis eile heaks Pikk 12 arhitektuurivõistluse tulemused, mis võimaldavad Rimi tütarfirmal Kinnisvarahalduse AS Pärnu kesklinnas maaliinide bussijaama vastas supermarketit ehitama hakata.

Kinnisvarahalduse AS on ostnud 1388 ruutmeetri suuruse Pikk 12 kinnistu ja tahab seal asuva poolteisekorruselise maja asemele uue hoone ehitada. Detailplaneering näeb ette viiekorruselise hoone ehitamise, mille esimesel korrusel asuks kauplus, teisel korrusel poe abiruumid, kohvik või äri-büroopinnad, kolmandal ja neljandal korrusel büroopinnad või külaliskorterid ning viiendal korrusel korterid.

Mis täpselt kuhugi tuleb, selgub projektist. Rimi huviks on eeskätt võimalikult suurem kauplus, linnavalitsus tahtis, et kaupa laaditaks hoone sees ja Rimi osaleks konkursil, mille võitja ehitab kesklinnas asuval tühermaal välja parkimiskohad.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles