Quadracer’id kihutasid Türil

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Quadracer’ite stardijoonelt tuiskas Türi motokrossirajale üle poolesaja sõitja Eestist ja lähiriikidest.
Quadracer’ite stardijoonelt tuiskas Türi motokrossirajale üle poolesaja sõitja Eestist ja lähiriikidest. Foto: Rauno Kais

Neljarattalistel tsiklitel sõitjate Balti ja Eesti meistrivõistluste etapil Türil pakkusid meie meestele konkurentsi Läti, Leedu, Soome ja Venemaa motosportlased.

Quadracer’ite Open-klassi esimest sõitu asus juhtima Martin Filatov Kagu motoklubist, kuid peagi hõivas liidrikoha ajasõidu kiireim, Pärnu motoklubi sõitja Sten Jupaschevski, kes kihutaski esimesena finišisse, teiseks tuli Filatov ja kolmas oli Priit Järvloo. Jupaschevski klubikaaslane Kevin Saar jäi avaringil valli kinni ja langes viimaseks, kuid suutis lõpuks kaheksandana lõpetada.

Teist sõitu juhtis pikka aega Saar, kannul avasõidu katkestanud soomlane Lasse Ruotsalainen ja Jupaschevski. Paraku tuli Saare sõiduriistal paar ringi enne lõppu kett maha, noormees kaotas palju kohti ja sai lõpuks 16. tulemuse.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles