Kangerti ja Taaramäe tiimi liider hakkab väsima

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tanel Kangert.
Tanel Kangert. Foto: Tõnis Kukk

Rein Taaramäe ja Tanel Kangerti koduklubi Astana mänedžer Aleksandr Vinokurov julges pärast Tour de France’i 10. etappi, kus tiimi liidri Vincenzo Nibali kaotus üldliidrile Chris Froome’ile paisus ligi seitsmele minutile, välja öelda karmi tõe: “Me kindlasti ei võida seda Touri,” vahendab Spordipartner.ee.

Esimesel tõsisel mäefinišiga lõppenud etapil kaotas velotuuri üldvõitu kaitsev Nibali parimat aega näidanud Froome’ile 4.25 ning kuigi Pariisini on tükk maad minna, usuvad Itaalia ässa võiduvõimalustesse vaid paadunud optimistid.

 “Ma ei taha, et keegi arvaks, nagu tulnuks Nibali Tourile kehvas vormis, see ei ole teema, sest vastasel juhul poleks paljud tippratturid temast tagapool,” rääkis Astana spordidirektor Giuseppe Martinelli. “Oleme näinud Alberto Contadori, Joaquim Rodriguezi ja teiste langusi. Ma ei usu, et nad tulid tuurile halvasti ettevalmistununa.”

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles