Ringrajal tuleb põnev nädalavahetus

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu motopubliku üks lemmikuid Kristjan Sepa kihutab kodurajal Superstock 600 klassis.
Pärnu motopubliku üks lemmikuid Kristjan Sepa kihutab kodurajal Superstock 600 klassis. Foto: Rauno Kais

Täna ja homme kihutavad Eesti ja lähinaabrite motosportlased Auto24ringi nime kandval Audru ringrajal Eesti ja Soome meistrivõistluste viiendal etapil.

Eilseks oli võistlusele registreeritud 150 sportlast Eestist, Soomest, Rootsist, Lätist ja Leedust. Meie tugevamatest sõitjatest kihutavad Superbike-klassis Hanno Velt ja Martin Pärtelpoeg. Klassis Superstock 600 on eestlastest võidulootusi Kristian Beljaevil, sel aastal üle pika aja taas rajale tulnud Kristjan Sepal ja Euroopa juunioride karikavõistlustel tänavu esmakordselt poodiumile jõudnud Hannes Soomeril.

Selles masinaklassis juhib nelja etapi järel meistrisarja 50 punktiga põhjanaaber Valter Patronen. Pärnu motoklubi Slik kasvandikud Beljaev ja Sepa on võrdselt 45 punktiga teisel-kolmandal positsioonil, neile järgnevad soomlased Jesse Maikola, Ville Kandelin ja Aki Valkila. Väärib märkimist, et meistrisarja neljandal etapil kihutas Sepa esimesena finišisse, kannul Beljaev, ja kolmanda koha sai leedulane Vidas Stankevicius.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles