Tre Raadio kolis parki saateid tegema

Eno-Gerrit Link
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tre Raadio Pärnu stuudio kolis Lasteparki, kus saatejuhid Maret Murumaa, Ahti Puudersell ja saatejuht-toimetaja Are Aunat pärastlõunani saateid teevad.
Tre Raadio Pärnu stuudio kolis Lasteparki, kus saatejuhid Maret Murumaa, Ahti Puudersell ja saatejuht-toimetaja Are Aunat pärastlõunani saateid teevad. Foto: Eno-Gerrit Link

Tre Raadio Pärnu stuudio kolis eile hommikul Lasteparki, kus saatejuhid Maret Murumaa, Ahti Puudersell ja saatejuht-toimetaja Are Aunat kuni pärastlõunani saateid tegid.

Aunati sõnutsi kolis raadiojaam õue, et kuulajale lähemal olla. „Muidu teeme saateid tavaliselt nelja seina vahel. Nüüd saavad inimesed vaatama tulla, kuidas saate tegemine käib,“ ütles ta.

Nii mõnigi huviline on käinud saatetegijate toimetamisi lähemalt uudistamas. Hommikusi esimesi tulijaid kostitati parooli „Tere“ eest kohviku Nullpunkt kohviga. Pargist läbi jalutanud lastele jagati aga jääätist ja soovijatele kleebiseid.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles