Pärnu merekarud seilavad Muhu väinas medalikursil

PIRET SALMISTU
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kapten Alari Akermanni meeskond jahil Merepärl asus ORC II grupis kolme etapi järel teisel positsioonil.
Kapten Alari Akermanni meeskond jahil Merepärl asus ORC II grupis kolme etapi järel teisel positsioonil. Foto: Piret Salmistu

Baltimaade suurimal avamerejahtide võidusõidul, 58. Muhu väina regatil on kolme etapi järel viis Pärnu jahtklubi meeskonda oma klassis esikuue hulgas.

Pärast puhkepäeva Hiiumaal Kärdla jahisadamas startis regati laevastik teisipäeval Muhumaale Kuivastusse. Kui pühapäeval regati kahel esimesel etapil said purjetajad tunda vett ja vilet tugeva tuule, kõrgete lainete ja pikkade vahemaade tõttu, siis hommik kaunis Kärdla sadamas näitas hoopis teist nägu.

Päike, mõnus olemine ja rohkem kui kakskümmend soojapügalat tegi merekarude oleku erakordselt nauditavaks. Ainsaks miinuspooleks ehk veidi nõrk ja heitlik tuul, mis sellisena püsides tegi regati kolmanda etapi paljude jaoks täielikuks loteriiks.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles