Maratonregati võitjad selguvad Pärnu lahel täna õhtuks

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Muhu väina regati viiendal etapil said allatuult Pärnusse seilavad merekarud nautida kaunist suveilma.
Muhu väina regati viiendal etapil said allatuult Pärnusse seilavad merekarud nautida kaunist suveilma. Foto: Piret Salmistu

58. Muhu väina regati viiendal, Roomassaares alanud ja Pärnus lõppenud etapil teenisid suvepealinna meeskonnad oma gruppides kokku viis pjedestaalikohta.

Kõige suuremate purjekate ORC I grupis seilas noore kapteni Johannes Puusepa tiim kolmanda auhinna vääriliselt ja Tuule (Kristjan Mugra) sai kuuenda tulemuse. Etapi võitnud Reval Café (Eero Pank) hoiab enne kahte viimast sõitu edetabelis teist kohta. Grupi liider on Pärnus neljandana lõpetanud Olympic Tiit Vihuliga roolis ja kolmandal positsioonil asub Jaak Jõgi meeskond Fortel.

ORC II grupis suutis senine liider Jazz (Viljar Sepp), vaatamata sellele, et tuuleauku sattus ja Pärnusse alles 14. kohal jõudis, oma koha säilitada. Jaan Akermanni meeskond jahil Sugar 2 teenis etapil leedulaste Extreme (Aistis Kalanavicius) järel teise koha punktid ja kolmanda koha purjetas välja Aivar Tuulbergi Katariina II. Alari Akermanni meeskonda tabas sarnaselt Jazziga ebaõnn ja nad pidid koju jõudes leppima alles 13. kohaga.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles