Ühenduste ümarlaud vaeb elu Pärnu kesklinnas

PP
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Pärnu linnavolikogu juures tegutsev ühenduste ümarlaud alustab sügishooaega homme, kogunemispaik on muutunud: linnagalerii kasutusse läinud raekoja saali asemel tullakse pärastlõunal kokku linnavalitsuse hoones.

Volikogu ühenduste ümarlaua algataja, MTÜ Kodanikujulguse esimees Astrid Hindriks mainis, et tavakohaselt teeb volikogu esimees Cardo Remmel ülevaate volikogu laual olnud otsustest. Seekord on aruandeperiood pikem, juunist oktoobrini.

Põhiteema on aga Pärnu ja selle süda ning ümarlaua külaline on Pärnu abilinnapea Romek Kosenkranius, kellega arutatakse kesklinna ja selle teemaplaneeringut.

Hindriksi sõnutsi on tavakohaselt kord kuus kooskäiv volikogu ühenduste ümarlaud avatud kõikidele huvilistele ja sellel käsitletavad teemad tulenevad osalejate ettepanekutest.

“Kolm aastat tagasi loodud ümarlaud on ühendustele võimalus võtta osa linna juhtimisest oma ettepanekute esitamise, arutelude ja linna puudutavate probleemide püstitamise kaudu,” märkis Hindriks.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles