Hoiatus kaaslinlastele

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Soovin oma arvamust ja pettumust avaldada ning hoiatada kaaslinlasi. Pärnus Rüütli tänaval on Pärlipood, mida 25. augustil minu paari päeva pärast 80aastaseks saav ema külastas.

Proua oli poes ja süvenes pärlite ning ehete vaatamisse ja valimisse. Ta oli sel hetkel ainuke klient. Kui ta leidis, et talle sobivat valikut poes pole, ja otsustas lahkuda, avastas ta, et poe uks on lukus ja müüjat pole. Proua hõikas, kuid keegi ei vastanud. Nähes läbi klaasist välisukse, et sinna on paigaldatud kell tagasituleku ajaga (kellaaega polnud tagantpoolt näha), sattus ta paanikasse. Ta ei osanud muud teha kui helistada mulle, oma tütrele – ehk oskan teda aidata. Oskasingi.

Teadsin poe omaniku nime – Irina Mjakonkihh. Istusin parasjagu arvuti taga ja sisestasin Google’i otsingusse tema nime. Leidsin tema telefoni numbri, võtsin ühendust ja palusin saata kohe keegi poodi ja minu ema n-ö vangistusest vabastada.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles