Rein Taaramäe stardib homme Jõulumäel

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: PP

Homme selguvad Jõulumäel maastikuratturite Hawaii Express Estonian Cupi viimasel etapil sarja võitjad, kus rohkem kui 1100 võistleja seas läheb rajale Astanast Katjušasse siirduv proff Rein Taaramäe (pildil).

Jõulumäe tervisespordikeskusest algav 62 kilomeetri pikkune maratonirada kulgeb nii kõvapõhjalistel metsateedel kui liivastel luitepealsetel ning sõitjatel tuleb läbida sooäärseid turbaauke. Põhisõidule antakse start keskpäeval ja pool tundi hiljem algab 32kilomeetrine poolmaraton. Pärast võistlust annab Taaramäe soovijaile lastesõitude registreerimistelgis autogramme.

Estonian Cupi rattasarja kokkuvõtliku paremusjärjestuse selgitamisel lähevad nii maratoni kui ka poolmaratoni distantsil arvesse iga sõitja kuus paremat etappi läbi hooaja. Lisaks selgitatakse aktiivseim rattur Premium7 vahefiniši punktide alusel, samuti Hansgrohe kiirenduskilomeetri parim, mille selgitamiseks liidetakse kõigi kaheksa etapi kiirenduskilomeetrite läbimise ajad. Uuendusena on alates käesolevast aastast võistlussarjas jagamisel ka Europargi Mägedekuninga tiitel. Võistkondliku punktiarvestuse aluseks on iga võistkonna nelja parema ratturi kohapunktid kõigilt etappidelt.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles