Ettevõtja usaldab omatehtud seepe-kreeme

Silja Joon
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaire Miiteri väike seebivabrik on seni tegutsenud hoovimajas, ent vaja läheks suuremaid ruume. Üheskoos võiksid olla töökoda, töötuba ja kauplus, et kliendid saaksid eemalt ettevõtja toimetamist jälgida ja tooteid kohapealt osta.
Kaire Miiteri väike seebivabrik on seni tegutsenud hoovimajas, ent vaja läheks suuremaid ruume. Üheskoos võiksid olla töökoda, töötuba ja kauplus, et kliendid saaksid eemalt ettevõtja toimetamist jälgida ja tooteid kohapealt osta. Foto: Urmas Luik

Põlve otsas oma tootemargi loonud ja seda kolm kuud edukalt turustanud Kaire Miiter unistab väiksest kosmeetikatööstusest, kus ta saaks valmistada orgaanilisi nahahooldusvahendeid: seepe, dušigeele, kreeme, kehakoorijaid-niisutajaid ja huulevõideid.

2000. aastast Pärnus elav Kaire Miiter (35) on üles kasvanud Hiiumaal. Pärnusse tõi ta pereelu. Kolme lapse ema on õppinud raamatupidamist, töötanud hambaravifirmas õena ja kinnisvarafirmas sekretärina. “Ettevõtlust on elu ise mulle õpetanud. Mitmes kohas töötades olen pannud sellega seoses mõndagi kõrva taha,” kirjeldab ta oma teekonda karjäärimaastikul.

Odavat toorainet ei kasuta

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles