“Laulukarussell” näitab pärnakaid isadepäeval

Silja Joon
, kultuuritoimetuse juht
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pildil on Elbe Reiter esinemas mullusel Pärnu “Sügisulu” noorte solistide konkursil. Kuidas läks Elbel “Laulukarussellil”, saab näha ETVs 14. novembril.
Pildil on Elbe Reiter esinemas mullusel Pärnu “Sügisulu” noorte solistide konkursil. Kuidas läks Elbel “Laulukarussellil”, saab näha ETVs 14. novembril. Foto: Urmas Luik

Kuigi “Laulukarussell 2010” piirkondliku konkursi salvestus Pärnu kontserdimajas on seljataga ja üks saadegi eetrisse läinud, hoitakse poolfinaali jõudnute nimesid isadepäevani saladuses.

Saate meeskond salvestas Pärnu kontserdimajas “Laulukarusselli” kaks saadet, kus koos Saare- ja Viljandimaa laululastega esinesid väga toredasti Pärnu linna ja maakonna laululapsed.

“Seda, kes said edasi ja mida saates lauldi, saab vaadata juba isadepäeval Eesti Televisioonist,” teatas “Laulukarussell 2010” tegevprodutsent Kadi Katarina Priske.

Esimene saade Pärnu kontserdimajast oli ETV eetris 17. oktoobril ja seal astusid üles Hanna Valk, Jaan Marten Pukk, Maria Mänd, Sirle Allikivi, Tamur Talviku ja Triinu Toska. Kõik lapsed saavutasid saali publiku poolehoiu ja olid väga tublid, nagu teleekraaniltki näha võis.

Žürii valis ühena kolmest edasi poolfinaali laulma Pärnu poisi Jaan Marten Puki, kel nüüd ees sõit Tallinnasse telemaja stuudiosse salvestusele.

Järgmine saade Pärnu kontserdimajast on eetris isadepäeval, 14. novembril ja siis esinevad kõrvuti Hiiu- ja Viljandimaa laululastega Pärnu lapsed Anli Gea Põldemaa, Elbe Reiter, Krisdelle Viljak ja Läänemaa noored lauljad Elisabeth Sild, Anita Lipu ja Jennifer Marisse Cohen. Edasipääsejate nimed tehakse teatavaks saates.

Osaleti kolmes vanusekategoorias: kuni seitsme-, kuni kümne- ja kuni 13aastased.

Žüriisse kuulusid Tanja Mihhailova, Erki Pehk ja Märt Avandi, teises saates aga Marvi Vallaste, Chalice ja Erki Pehk.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles