Endlas mängib Vana Baskini teater

PP
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Sel pühapäeval ja novembri teisel poolel mängib Endlas Vana Baskini teater, tuues siia komöödiad “Üllatuskülaline” ning “Äärmiselt piinlik”.

Richard Harrise “Üllatuskülaline” kõneleb paarist, kes on korraldamas ridaelamuboksi ostu puhul aiapidu. Kutsed on aegsasti laiali saadetud, lapsed on viidud vanaema juurde, ostetud on uus grill ja palju toidukraami.

Muuhulgas on vaja ka naabrinaist hoiatada, et õhtul võib siinpool planku vägagi kärarikkaks minna. See ei olegi nii lihtne, kuna siiani pole läbikäimist olnud. Paistab, et stiilipeo kordaminekut ei saa miski takistada.

25. novembril saab Pärnu Endla teatris vaadata Derek Benfieldi musta komöödiat “Äärmiselt piinlik”.

Andrew ja Jane elavad koos meheleminekueas tütre Sallyga oma kauni aiaga maamajas, mida nädalavahetustel kasutab puhkepaigana Sally peigmees Geoff ja mõnikord Andrew õde Sarah.

Kuid ometi on üks seik, mis seda vaikelu hullemini varjutab kui tõrvatilk meepotis. Nimelt on majja sattunud võõraste või seda külastanud ametimeestega juhtunud ridamisi traagiliste tagajärgedega õnnetusi.

Maja asukad on püüdnud neid saladuses pidada, et inimesi mitte eemale peletada.

Elanike põhimure on, et hirmsad jutud laiali ei läheks. Aga külalisi on tulemas …

Mängivad Liina Tennosaar, Raivo Rüütel, Anne Paluver või Kaia Skoblov, Alice Kirsipuu, Veljo Reinik, Väino Laes, Ene Järvis ja Jüri Karindi. Tüki on lavastanud Eero Spriit.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles