Kõik head meditsiinitöötajad pole välismaale läinud

PP
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Keidi Mäe

Osalesin Karksi-Nuias motokrossi võistluste viimasel etapil, kui hüppel maandudes tundsin kannas teravat valu. Juba raja ääres sain professionaalset abi doktor Külvar Mandi tiimilt. Seekord pandi kohe diagnoos, mis hiljem haiglas kontrollimiselgi õigeks osutus: 90 protsendi kannakõõluse rebend.

Jalg pandi lahasesse ja anti valida, kas mind viiakse Viljandi või Pärnu haiglasse. Valisin Pärnu ja tegin õigesti, sest Pärnus kohtasin igal tasandil väga viisakat ja vastutulelikku käitumist, mis peaks olema normaalne ja loomulik, kuid paraku alati igal pool ei ole.

Pärnu haigla on väga värske ilmega ja korralik ning sealsed inimesed väga lahked. Head suhtumist kohtasin juba EMOs, kus mind võeti kohe ette, ehkki ootesaalis oli palju inimesi. Nii südamlikku suhtumist nagu Pärnus pole mujal ette tulnud. Juba poole tunni pärast olin ma käinud nii ultrahelis kui röntgenis. Eriline tänu ortopeed Janno Atnale, kes on tõeline professionaal ja hea suhtleja.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles