Ameeriklanna lülitas vibulaskur Reena Pärnati konkurentsist

Lauri Habakuk
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Reena Pärnat.
Reena Pärnat. Foto: Erakogu

Brasiilias Rio de Janeiros kõrgetasemelisel olümpiamängude proovivõistlusel vibulaskmises võistlev pärnakas Reena Pärnat duell-laskmiste esimesest ringist edasi ei pääsenud.

Teisipäeval toimunud kvalifikatsioonis oma karjääri parima rahvusvaheliste võistluste eelringi tulemuse 635 silma lasknud ja duell-laskmisteks 29. asetuse saanud Pärnat ei saanud vastu 36. asetusega ameeriklannale La Nola Pitchardile. Ameeriklanna edestas Eesti parimat naisvibulaskurit 6:2.

Niisiis lõpetas Pärnat võistluse 33. kohaga.

"Ma ei oskagi midagi öelda," lausus Pärnat vahetult pärast võistlust. Ta lisas seejärel, et suuresti häiris teda palavus.

"Tundub küll kummaline põhjendus, aga nii oli," sõnas Pärnat. "Jooksin selle 39kraadise kuumusega kokku."

Pärnat lisas, et tema närv pidas heatasemelisel võistlusel vastu, kuid tehniline sooritus jättis soovida.

"Rahule ei jäänud," võttis vibupiiga võistluse kokku.

Rio de Janeiros korraldatav proovivõistlus ei ole küll olümpiamängude kvalifikatsiooniturniir, kuid kogu võistlusprogramm läbitakse samaväärselt järgmisel aastal samas linnas toimuva olümpiaga. Nii on võistlejate arvgi sel mõõduvõtul sama: 64 sportlast võistlusklassis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles