Pärnu linn otsib aasta meest ja naist

Raido Keskküla
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aasta mehe tiitliga kaasas käiv rändauhind.
Aasta mehe tiitliga kaasas käiv rändauhind. Foto: Ants Liigus

Pärnu linnavalitsus ootab ettepanekuid tiitlitele Pärnu aasta naine 2010 ja Pärnu aasta mees 2010 kandidaatide ülesseadmiseks, tiitlid antakse üle 29. detsembril Pärnu raekojas toimuval vastuvõtul.

Kandidaate võivad esitada kõik soovijad: üksikisikud, juriidilised isikud, seltsid, organisatsioonid jne. Ettepanekud koos põhjendustega tuleb esitada hiljemalt 15. detsembriks Pärnu linnavalitsuse avalike suhete teenistusele, teatas Pärnu linnavalitsuse pressiesindaja Maria Murakas-Ollo.

Esitatud kandidaatide hulgast teeb valiku ühiskondlike organisatsioonide esindajatest koosnev komisjon, mille esimees on Pärnu linnapea.

Aasta mehe ja aasta naise tunnustuse eesmärk on väärtustada mehi ja naisi, kes on Pärnu linna arengule ja heaolule aktiivselt ning oluliselt kaasa aidanud.

Kandidaat peab olema Pärnu linnaga seotud, ühiskondliku elu aktiivne mõjutaja, tegus kultuuri, hariduse, äri, spordi, teaduse, meditsiini või mis tahes muul elualal. Kandidaadi tegevuse tulemused on olnud aasta jooksul eriliselt silmapaistvad ja Pärnu linna jaoks olulised.

Aasta naise tiitli on varasemalt pälvinud Herdis Elmend, Tatjana Jaanson, Ene Tohv, Piia Karro, Erika Sontak, Kaie Seger, Jana Trink, Anne Aas, Naali Marie Liivrand, Kadri Liina Piirisild, Laine Mägi ja Riina Müürsepp.

Aasta mehe tiitliga on varasemalt tunnustatud Garri Raagmaa, Tõnu Endrekson, Mait Käbin, Margus Rebane, Peter Hunt, Jüri Jaanson, Rait Pärg, Aivar Mäe, Ain Roost, Aivar Pärnu, Rein Kilk ja Toomas Kivimägi.

Aasta mehe ja aasta naise tiitlit on antud 1998. aastast.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles