Algab eurokalkulaatorite postitamine

Eno-Gerrit Link
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eurokalkulaator
Eurokalkulaator Foto: Rahandusministeerium

Homsest algab rahandusministeeriumi ja Euroopa Komisjoni otsepostitus kõikidele Eesti leibkondadele. Saadetises on trükis olulisima infoga eurole üleminekust, rahandusministeeriumi ja Euroopa Komisjoni kaaskiri ning eurokalkulaator.

Otsepostituse korraldab Eesti Post. Postitus tehakse 5.-17. novembrini.

Neil, kes soovivad peale eestikeelse trükise saada ka venekeelset, palutakse pöörduda oma linna- või vallavalitsuse poole, kust antakse vajadusel venekeelne trükis lisaks. Kõik euroinfobrošüürid on saadaval ka elektroonilisel kujul Euroveebis.

Eurokalkulaatoriga on kaasas kasutusjuhend (eesti, vene ja inglise keeles) ning kalkulaatorite garantii kehtib kaks aastat lõpptähtajaga 15. september 2012. Kalkulaatorite garantiivahetust teostab kauplusekett Euronics kõigi oma Eesti esinduste kaudu.

Kui kellelgi ei ole 17. novembriks saadetist postkasti laekunud või kui saadetis on kahjustatud, palutakse ühendust võtta Eesti Posti klienditeenindusega info@post.ee, 1661; 661 6616 või anda teada Euroinfo telefonil 800 3330.

Peale otsepostituse jaotab rahandusministeerium eurokalkulaatoreid tasuta sotsiaalhoolekandeasutustele, sõjaväeosadele, üliõpilaskondade liitudele ja vanglatele. Need on institutsioonid, kus inimesed elavad püsivalt väljaspool oma perekonda, moodustades seaduse mõistes omaette leibkonna.

Veel jaotatakse eurokalkulaatoreid ühistransporditeenust liiniveo korras osutavatele bussiettevõtetele, et hõlbustada piletite müüki bussides krooni ja euro paralleelkäibeperioodil 1.-14. jaanuarini.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles