Kadri Simson: pärast Savisaart ei tule uut Savisaart

Rannar Raba
, Sakala vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kadri Simson
Kadri Simson Foto: Marko Saarm / Sakala

29. novembril Edgar Savisaare vastu Keskerakonna esimeheks kandideeriv Kadri Simson usub endas olevat jõudu ja oskusi viia oma kodupartei ümbersünnini. Ta lubab muu hulgas pöörata näo maapiirkondade ja väikelinnade poole ning vabastada Keskerakonna alalisest võlaorjusest.

Kadri Simson, mis tundega vaatasite tänavu veebruaris Nordea kontserdimajas teatri NO99 muusikali «Savisaar» neid episoode, milles Kadri Simson meeleheitlikult võimu lunides ümber suure juhi tiirutas ja liigse kärsituse eest sarjata sai?

Püüdsin suhestuda rohkem Helena Pruuliga, kes mind seal kehastas. Imestasin väga, miks mind valiti mängima selline tüdrukutirts. Ta on minust poole väiksem ja poole noorem. Aga pärast esietendust õnnestus mul talle silmast silma öelda, et tema roll ei solvanud mind sugugi ja see oli noore näitleja kohta tubli sooritus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles