Kihnu fitnessimodell säras Londonis kuulsa O2 Arena laval

Eno-Gerrit Link
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kihnu neiu Kristel Klein sai Londonis World Beauty Fitness and Fashion (WBFF) võistlusel Fitness Model kategoorias kolmanda koha.
Kihnu neiu Kristel Klein sai Londonis World Beauty Fitness and Fashion (WBFF) võistlusel Fitness Model kategoorias kolmanda koha. Foto: Erakogu

Kihnu neiu Kristel Klein sai Londonis World Beauty Fitness and Fashioni (WBFF) võistlusel Fitness Modeli kategoorias kolmanda koha.

Kleini sõnutsi on WBFF on ülemaailmne suur fitnessi- ja moevõistlus, mis on kulturismile andnud uue väljanägemise.

"Tavapärast lihaste otsest näitamist seal naiste kategooriates ei toimu, pigem on see lavaloleku, vormi ja moetrendide näitamine," seletas Klein. "Esimene on bikiinivoor, kus hinnatakse vormi ja poose. Sellele järgneb teemavoor, kus on võimalus kohtunikke üllatada vabalt valitud Victoria Secreti stiilis kostüümiga."

WBFF Londoni sõul oli kokku üle 300 osaleja. "Fitness Modeli kategoorias oli osavõtjaid umbes 50 ja need olid omakorda pikkuse järgi jagatud. Minu kategoorias võistles 23 neidu," ütles Klein. "Tase oli väga kõrge ja ma ei suuda praegugi uskuda, et karika koju viisin."

Kleini jutu järgi hakkas ta fitnessivõistlusteks valmistuma alles aasta tagasi ja selle aja jooksul on ta saanud võistlustel ühe esikoha ja nüüd Londonis kolmanda koha. "Olen ääretult rahul," märkis ta.

Klein on väiksel Kihnu saarel ainus kulturist. "Selle alaga tegelemine oli esialgu pisut hirmuäratav, kartsin, et äkki paneb saarerahvas sellist asja pahaks. Esimene pilt, mis lööb pähe seoses Kihnu neiuga, on ju naisterahvas punase kördi ja pearätikuga, mitte neiu bikiinides. See hirm on pannud mind rohkem vaeva nägema ja tegema oma asja väga hästi," rääkis Klein. "WBFF karikas andis mulle tugeva vihje, et kutlurism on just see, millega tegelema peaksin."

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles