Tiina Konsumi ette tuleb parkla

Urmas Hännile
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Siim Kirs arvas, et hiljemalt nädala lõpus jõuab ta parkla sillutatud.
Siim Kirs arvas, et hiljemalt nädala lõpus jõuab ta parkla sillutatud. Foto: Urmas Luik

Pärnus Riia maantee ääres olnud Tiina poe esisel asunud laiast jalakäijate alast saab pärast sinna kiviparketi paigaldamist paarikümne masina parkla. Samuti pannakse nädala lõpuks viisakas kate Riia maantee 74st korrusmajade poole jäänud lagunenud kõnniteele.

„AS Hermes Pärnu taotles linnavalitsuselt kinnistu koormamist reaalservituudiga aktsiaseltsile kuuluva kinnistu Riia maantee 74 kasuks: taotleja soovis ehitada Riia maantee 74 kinnistule kuni 17 kohaga parkla avatava kaupluse paremaks teenindamiseks,” rääkis Pärnu linnavalitsuse avalike suhete nõunik Maria Murakas-Ollo. „Loa andmisel peeti silmas elanike soovi seoses poe avamisega ning sedagi, et muuta praegu unaruses olev piirkond taas elavamaks.”

Parkla rajamiseks sai Hermes Pärnu reaalservituudi alusel oma kasutusse kahe meetri laiuse ja 50 meetri pikkuse maa-ala Pärnu linnale kuuluval kinnistul.

Parklasse sisse- ja sealt väljasõit on kavandatud Papiniidu poolt.

Kui parklad Riia maantee 74 ees, taga ja kõrval on valmis, läheb kunagises Tiina poes tööd alustava Tiina Konsumi avamiseni veel aega.

„Loodan, et kuigi tööde käigus tuli ette mõningaid muutusi, on ehitajad graafikus ja saavad oma tegemistega 19. novembriks valmis, nagu plaanis oli,” märkis Konsumi rajamist vedava Vändra tarbijate ühistu juhatuse esimees Gersti Kont.

Kont tõdes, et ehkki salamisi loodetakse kauplus avada reedel, 26. novembril, ei hakata sellest tärminist kinnipidamise nimel tegema mööndusi või hinnaalandusi poe sisustamisel ega kaubaga varustamisel. „Kui me ka 26ndaks ei jõua, siis detsembri alguses avame uue poe kindlasti,” kinnitas Kont.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles