Weekend Festival Baltic sai auhinna

Lauri Habakuk
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
David Guetta Weekend Festivalil.
David Guetta Weekend Festivalil. Foto: Ants Liigus

Tänavu Pärnus toimunud Weekend Festival Baltic sai eile Haapsalus aset leidnud Lääne-Eesti turismikonverentsi tunnustamisõhtul aasta turismiteo konkursil Saaremaa Ooperipäevade järel teise koha.

MTÜ Lääne-Eesti Turism andis tänuüritusel üle auhinnad regiooni parimatele turismiasjalistele. Tunnustamise konkursile esitati sel aastal 31 kandidaati, neist 16 aasta turismiteo ja 15 Lääne-Eesti turismiarendaja kategooriasse.

Algselt Soomest alguse saanud Põhjamaade suurim tantsumuusikasündmus Weekend Festival laienes sel suvel esmakordselt Balti riikidesse. “See on publiku hulgas aastatega tuntust kogunud kui festival, kus saab näha ja kuulda maailma kõige kuumemaid tantsu- ja popmuusikaartiste. Kolmeks päevaks hingas kogu Pärnu festivaliga ühes rütmis ning üle terve linna toimunud festivalikontserte ja järelpidusid külastas rohkem kui 90 000 inimest. Läbi suurfestivali mastaapse turunduse jõudis Pärnu paljudesse meediakanalitesse ja seeläbi laiema publikuni kui ei kunagi varem,“ sõnas Pärnu linnavalitsuse arenguteenistuse juht Anneli Lepp.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles