Ainus võimalus on liituda Keskerakonnaga

PP
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Toomas Huik/Postimees

Maadevahetusprotsessi raames kohtu all kunagine põllumajandusminister Ester Tuiksoo jättis Rahvaliidu ja astus Keskerakonda.

“Rahvaliidul on jäänud jõudu väheks, et seista maaelu õiguste kaitse eest,” ütles Tuiksoo. “Olen poliitikuna keskendunud maaelu küsimustele, leian, et ainus võimalik viis neid ideid edasi kanda on liituda Keskerakonnaga.”

Rahvaliidust lahkus Tuiksoo enda kinnitusel väga raske südamega, kuna erakonna uus hingamine ei jätnud muud varianti. “Olen alati olnud seda meelt, et iseseisev Rahvaliit kujutab endast Eesti inimestele ja riigi arengule olulist ning mitte ainult tasakaalustavat jõudu. Seepärast olin vastu ka Rahvaliidu ja Sotsiaaldemokraatliku Erakonna liitumisprotsessile,” selgitas ta. Tuiksoo kutsus Rahvaliitu Keskerakonnaga koostööläbirääkimisi alustama ja arutama võimalikku ühinemist.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles