Linn tunnustas kaunite kodude loojaid

Karin Klaus
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Urmas Luik

Esmaspäeval olid Pärnu raekoja väikesesse saali kutsutud konkursi “Kaunis kodu” võitjad, et üle anda aukirjad, “Kauni kodu” seinaplaadid ja 1500kroonised preemiad.

Linnapea Toomas Kivimägi tunnustas preemiasaajate tublit tööd oma kodu ümbruse kaunistamisel, sest tänu sellele muutub Pärnu tervikuna atraktiivsemaks. Linnaaednik Kristiina Kupper lisas, et konkursivõitjad on üldjuhul väga tagasihoidlikud ning väidavad end vaid oma lõbuks aias nokitsevat. “Samal ajal on nende töö ja looming kahtlemata tunnustamist väärt,” kiitis ta. “Ehk valitakse järgmisel aastal kauneimad kodud välja suve alguses, et teisedki inimesed neid aedu aasta ilusaimal ajal märgata võiksid.”

Žürii valis 32 objekti hulgast välja väikeelamute kategoorias neli maja, mis ühtlasi esitatakse 2011. aastal Eesti Vabariigi presidendile autasustamiseks. Kesklinna piirkonnas sai preemia elamu Suur-Kuke 19 (omanik Aino Uustalu), Räämal Tulika 3 (perekond Münzer), Ülejõe – Vana-Pärnu linnaosas Jakobi 14 (perekond Karu, pildil) ning Raekülas Harju 35 (perekond Tuvi).

Parima heakorraga korruselamuks tunnistati Seedri 4 ja teenindusettevõtteks OÜ Tuberkuloitedi Hahni pubi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles