Pärnu lasteaed sai eetikakeskuse tunnustuse

Eno-Gerrit Link
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Haridus- ja teadusministeeriumi üldharidusosakonna juhataja Irene Käosaar õnnitleb Pärnu lasteaed Pillerpall direktorit.
Haridus- ja teadusministeeriumi üldharidusosakonna juhataja Irene Käosaar õnnitleb Pärnu lasteaed Pillerpall direktorit. Foto: Tartu ülikooli eetikakeskus

Pärnu lasteaed Pillerpall pälvis Tartu ülikooli eetikakeskuse väärtuskasvatuse konverentsil väärtuskasvatuse lasteaia tiitli.

Tartu ülikooli eetikakeskuse projektijuht Nele Punnar ütles, et Pillerpalli tunnustati eesmärgipärase ja teadliku väärtuskasvatuse, lastevanemate kaasamise, laste individuaalsuse arvestamise ja andmepõhise eneseanalüüsi eest.

Pillerpalli direktor Sirje Kessler lausus, et tiitli ja tunnustuse saamine on väga meeldiv. "Võib-olla natuke isegi segadust tekitav. Me oleme ju selle tööga põhjalikult endasse vaadanud ja välja toonud selle, mis meil nii hästi ei ole, ja kirja pannud, kuidas edasi minna. Tunnustus on meile vahefiniš, et veel paremini edasi minna," rääkis ta.

Kessler lisas, et töö aitab lasteaia tööd teadlikult eesmärgistada. "Me küsime iga tegevuse puhul nüüd rohkem endalt, miks me seda teeme," ütles ta.

Pärnusse on väärtuskasvatuse lasteaia tunnustus tulnud 2009. aastalgi, kui selle sai Päikesejänku lasteaed.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles