Jõuludeks on linnatänavad senisest kauem valgustatud

Teet Roosaar
, uudistetoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu linnavalitsus on lubanud tänavate valgustamise aega pikendada ja tahab, et AS Elwo töömehed sadakonna anduri ümberreguleerimise hiljemalt jõuludeks lõpetaksid. Foto on illustreeriv.
Pärnu linnavalitsus on lubanud tänavate valgustamise aega pikendada ja tahab, et AS Elwo töömehed sadakonna anduri ümberreguleerimise hiljemalt jõuludeks lõpetaksid. Foto on illustreeriv. Foto: ANTS LIIGUS/PRNPM/EMF

Pärnu linnavalitsus on lubanud tänavate valgustamise aega pikendada ja tahab, et AS Elwo töömehed sadakonna anduri ümberreguleerimise hiljemalt jõuludeks lõpetaksid.

Lumevaesel talvel on tänavad hommikuti ja õhtuti hämarad. Eri piirkondades lülitub tänavavalgustus sisse ja välja ise ajal, sest loomulikku valgust mõõtvate andurite aknad võivad olla porised või okstega varjatud.

Eile pärast kella 16 Paikuselt Tervise Paradiisi juurde sõites olid valgustamata Paide maantee, Raeküla ja Mai vaheline ala, Mai elamurajooni algus, Tammsaare puiestee käänak vene koolini ja Karusselli tänava lõpp. Linnapea Romek Kosenkranius kinnitas, et linnavalitsusel pole kavas üksikuid tänavalõike pimedana hoides elektrienergiat säästa, vaid nende kohtade tänavavalgustuse andureid pole jõutud sobivale tundlikkusele reguleerida.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles