Pärnus süttis endise masinatehase hoone

Lauri Habakuk
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Päästjad said öösel kell 23.59 väljakutse hüljatud masinatehasesse, helistaja sõnutsi tuli sealt suitsu, samuti oli näha leekide kuma.

Lääne päästekeskuse valvepressiesindaja kinnitas veidi pärast südaööd, et päästeamet sai väljakutse Rääma tänavale hüljatud masinatehasesse, kuna seal on tulekahju.

Kella ühe aegu öösel rääkis sündmuspaigal viibinud päästetööde juht Pärnu Postimehele, et endise masinatehase hoones põleb osaliselt sisse varisenud katus. Päästetööde juht ei osanud põlengu täpset ulatust öelda, kuid pakkus hinnanguliselt, et põlema on süttinud ligemale 120 ruutmeetri jagu kokku varisenud katust.

Põlengu kustutamist raskendab hoone varisemisoht. "Peab distantsilt kustutama," sõnas päästetööde juht.

Päästetööde juht ei osanud esiti öelda, millest võis põleng alguse saada, kuid möönis seejärel, et elektrit endises tehasehoones pole. "Ilmselt on kellegi käsi mängus," tõdes ta.

Päästetööde juht lisas, et täpselt samal ajal, kui päästjad said väljakutse hüljatud masinatehase hoonesse, tuli teade, et Vanalinna kooli juures põlevad prügikastid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles