Kangerti uus hooaeg: kurnav kombinatsioon uues kuues

Ats Kuldkepp
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tanel Kangert
Tanel Kangert Foto: Tairo Lutter

Astana meeskonnas märkamatult veteraniseisusse tõusnud jalgrattaproff Tanel Kangert (28) läheb Kasahstani tiimis vastu juba kuuendale hooajale. Esialgne võistluskalender on teada ja eestlase jalad pannakse korralikult tööle – taas on kavas nii Giro d’Italia kui ka Tour de France.

Pärast septembris lõppenud MMi on Kangert korralikult puhata saanud, ent detsembri algus läks tal Hispaanias Calpes peetud Astana treeninglaagri tähe all. Pärast Kasahstani pealinnas Astanas peetud tiimi esitlust sai Kangert jõuludeks pere ja pisitütar Johanna juurde tulla. «Üle päris mitme aasta on plaanis sel ajal Eestis olla. Ilmad soosivad – rattaga saab ka meil sõita. Lisaharjutusi on Eestis nagunii mugavam teha. Enne aastavahetust lähen uuesti Hispaaniasse treenima, esialgu omal käel,» kirjeldas ta lähiaja plaane.

Laupäevane Astana esitlus oli oodatult pompoosne, aga Kangerti hinnangul poleks samal ajal treenimine üldse paha teinud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles