Pärnu Sadama koosseis täieneb

Lauri Habakuk
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Joonas Järveläinen.
Joonas Järveläinen. Foto: URMAS LUIK/PRNPM/EMF

Pärast Silver Leppiku hooaja lõppemist põlvevigastuse tõttu ja Andrew Warreni minekut Kosovo klubisse paistab Pärnu korvpalliklubile tunneli lõpust valgust: meeskonnaga liitub tagamängija Mark Dorris ja taasliitub ääremängija Joonas Järveläinen. 

Pärnu Sadama peatreener Heiko Rannula loodab, et enne aastavahetust Pärnusse jõudev ameeriklane Dorris on meeskonnale kasulik täiendus. „Oleme kahest tagamängijast lühikese aja jooksul ilma jäänud, seega oli kiiresti uut tagamängijat vaja,“ tõdes ta.

Rannula tõi aasta Saksamaal esiliigas ja seejärel neli aastat kõrgliigas mänginud Dorrise puhul esile kogemused. Samuti peaks Pärnu tiimi peatreeneri hinnangul olema Dorrisel küllaga kiirust ja osavust. 

Viimati kuulus 27. detsembril 30aastaseks saav 188 sentimeetri pikkune tagamängija Saksa liigas mängiva korvpalliklubi Mitteldeutscher ridadesse. 

2008. aastal osales Dorris NBA draft´is, kuid valituks ei osutunud. 

Muu hulgas taasliitub Pärnu korvpalli esindusmeeskonnaga paar kuud tagasi Itaaliasse suundunud Joonas Järveläinen. "Hetkeseisuga võin kinnitada, et Joonas tuleb tagasi Pärnusse," sõnas meeskonna juht Mait Käbin.

Et ääremängija naaseb suure tõenäosusega Pärnusse, kinnitas ka Järveläinen ise. "Kui kusagil Eestis mängin, siis Pärnus," ütles ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles