Esimene suur lumesadu tõi Pärnumaal kaasa hulga liiklusõnnetusi

Eno-Gerrit Link
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Liiklusõnnetus. Foto on illustreeriv.
Liiklusõnnetus. Foto on illustreeriv. Foto: Kristjan Teedema / Tartu Postimees

Öösel alanud ja täna päev läbi kestnud lumesajuga on muutunud sõiduolud keeruliseks ja Pärnumaal on täna juhtunud juba vähemalt seitse liiklusõnnetust, milles inimesed kannatada saanud pole.

Kell 10.48 andis mööduja politseile teada, et Sauga vallas Pulli tee bussipeatuse juures on sõiduauto teelt välja sõitnud. Auto sai oma jõududega tagasi teele ja senistel andmetel keegi viga ei saanud.

Kell 11.15 anti teada, et Pärnus Rüütli ja Ringi tänava nurgal põrkasid kokku kaks sõiduautot. Juhid pöördusid kindlustusse.

Kell 12.18 tuli teade liiklusõnnetusest Pärnus Paide maanteel Metsakalmistu peatuse juures, kus esialgsetel andmetel libedusest tingituna kahjustas liinibuss kaht sõiduautot. Keegi vigastada ei saanud ja juhtumiga tegeleb edasi kindlustus.

Kell 12.41 teatati õnnetusest Tallinna–Pärnu–Ikla maantee 152. kilomeetril, kus sõitis teelt välja veoauto Renault. Liiklus Pärnu suunal oli ajutiselt häiritud. Kell 14.54 aidati veok kraavist välja ja masin jätkas teekonda.

Kell 13.34 teavitati liiklusõnnetusest Tallinna–Pärnu–Ikla maantee 173. kilomeetril. Tehnilise rikke tõttu hädapeatunud veoautole esmaste andmete põhjal halvast nähtavusest tingituna otsa sõiduauto BMW. Juhtumiga tegeleb nüüd kindlustus.

Kell 14.06 tuli teade, et Tallinna–Pärnu–Ikla maantee 175. kilomeetril oli veoauto Scania sõitnud teelt välja kraavi. Liiklus häiritud polnud ja veok aidati kraavist välja kella 14.37.

Politsei palub kõigil liiklejatel olla väga ettevaatlik. Ilmastikuolud on keerulised ja sellest tingituna teeoludki. Sõiduvõtete ja -kiiruse valikul tuleb seda kindlasti arvesse võtta ja vältida manöövreid, mis ohustaksid ennast või kaasliiklejaid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles