Pärnu ümbersõidu ehitusel tegutsesid metallivargad

Raido Keskküla
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vastavatud lennuvälja tee ääres raiusid metallivargad elektrikaabli räigelt läbi.
Vastavatud lennuvälja tee ääres raiusid metallivargad elektrikaabli räigelt läbi. Foto: Andreas Kajastu

Pärnu läänepoolse ümbersõidu ehitusjärgus teelõigul on varastatud tänavavalgustuspostide kannudest suur kogus elektrikaablit.

“Kui Tallinna maantee ja Ehitajate tee ristmikult sõita uue Via Baltica ümbersõidu kaudu lennujaama poole, hakkab silma, et tänavavalgustuspostide kannudest väljaulatuvad kaablid on kadunud. Lähemalt uurides on näha, et need on ära raiutud,” kirjutas toimetusele oma tähelepanekust fotod saatnud Andreas Kajastu. Kokku on tema andmetel kaablid raiutud umbes 25 kannul.

Maanteeamet on kaablivargusest teadlik. “Tegemist on septembris toimunud vargusjuhtumiga Pärnu läänepoolsel ühendusteel ehituses oleval metsavahelisel lõigul ning politsei menetleb juhtumit,” ütles maanteeameti pressiesindaja Allan Kasesalu.

Pressiesindaja teatel määratletakse kahju suurus juurdluse käigus, kuid tegemist on konfidentsiaalse infoga.

Tööde täitmise lõpptähtaega kaablivargus ei mõjuta, sest neisse kohtadesse paigaldatakse valgustusmastid järgmisel aastal.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles