Pärnu võrkpallimeeskond langes Belgias eurosarjast kuldses geimis

Pärnu Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Pärnu võrkpalliklubi peab tugevuselt kolmandas eurosarjas CEV Challenge`i Cupil selleks hooajaks kohvrid pakkima, sest turniiri kaheksandikfinaali korduskohtumises Belgia Meneni Prefaxi vastu saadi võõrsil kuiv 0:3 kaotus ja vastased olid paremad ka kuldses geimis.

1. geim

Pärnu meeskond jäi avageimi alguses tagaajaja ossa, kuid teiseks tehniliseks vaheajaks võideldi kätte eduseis. Geimi lõpus olid siiski kindlamad väljakuperemehed, kes napsasid võidu numbritega 25:23.

2. geim

Teiseski geimis andis Pärnu meeksond vastastele mõnepunktilise edumaa. Meneni klubi suutis vahe suuremaks käristada ja võitis teisegi geimi, sedapuhku suurelt 25:17.

3. geim

Kolmas geim algas pärnakate jaoks rõõmsalt: esimene punkt suvepealinna meeskonnale. Punkt-punkti heitluses jõuti esimese tehnilise vaheajani võõrustajate 8:7 eduseisul. Seejärel sai Prefaxis kahepunktilise edu, kuid pärnakad tegid vahe tasa ja läksid omakorda ette 11:10. Teiseks tehniliseks vaheajaka õnnestus Meneni meeskonnal taas juhtima asuda: 16:15. Geimi lõpp kuulus kodumeeskonnale, kes vormistas 25:22 võidu

Kuldne geim!

Kuldses geimis näitas Meneni klubi, kes on Belgias peremees, saades 15 punktini nängitavas lahingus geimi keskpaigaks juba viiepunktilise edumaa. Geimi teine pool kulus belglastel võidu vormistamiseks, lõppskooriks jäi 15:10. See oli kurb kaotus!

Mängu eel

Järgmisse ringi pääsemiseks peab Pärnu meeskond mängu võitma, saama vähemalt kaks geimivõitu, või suurema kaotuse korral võitma kuldse geimi.

Kaheksandikfinaali avamäng Pärnus lõppes suvepealinna meeskonna 3:1 võiduga.

Pärnu ja Meneni meeskonna vastasseisu võitja läheb CEV Challenge Cupi järgmises ringis vastamisi prantslaste Lyoni Métropolega, kes kaotas avamängus Rumeenias Galati meeskonnale C.S. Arcada 0:3, kuid koduväljakul oli vastastest sama skooriga parem (teine geim lõppes harvanähtava tulemusega 47:45), ja võitis kindlalt 15:10 ka kuldse geimi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles