Avo Keel: Terve Hindrek Pulgaga võinuks me Menenit võita

Enn Hallik
, sporditoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
PRN01: P
PRN01: P Foto: ARDI TRUIJA/PRNPM/EMF

Pärnu võrkpalliklubi meeskond kaotas CEV Challenge`i eurosarja kaheksandikfinaali kordusmängus Belgias Menenis kohalikule Prefaxisele esmalt põhimängus 0:3 (23:25, 17:25, 22:25), seejärel kuldse geimi 10:15 ja langes konkurentsist.

Murdekoht võis olla juba esimeses geimis, kus pärnakad tulid 4:8 kaotusseisust 16:15 eduni, kuid andsid viigilt 23:23 geimi käest. Teist geimi vedasid selgelt võõrustajad, kolmas oli punkt punktimäng seisuni 20:20, misjärel belglased lõpuspurdi tegid.

Kuldses geimis juhtis Pärnu 2:0, kuid siis tegid Meneni mängijad 8:0 seeria ja edenesid veerandfinaali Prantsusmaa Lyoni Metropole vastu.

"Valus kaotus," tõdes Pärnu treener Avo Keel. "Teatud võimalused meil olid, aga belglastel oli kodusaalieelis ja me ei suutnud teatud mänguolukordi enda kasuks pöörata. Tuleb siiski tunnistada, et päris käegakatsutavaid variante meil sel õhtul võita ei olnud ja Menen oli selles seerias parem."

Ühe põhjusena, miks CEV Challenge`i sarja kaheksa parema sekka ei saadud, nimetas Keel oma põhipommitaja diagonaalründaja Hindrek Pulga seljahäda.

"Hindrek ütles mängu ajal, et teeb kõik, mis suudab, aga selg on valus," rääkis treener. "Usun, terve Hindrekuga oleks me võitnud."

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles