Kutsehariduskeskus tegeleb advendiajal heategevusega

Veste Roosaar
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnumaa kutsehariduskeskuse uus õppehoone.
Pärnumaa kutsehariduskeskuse uus õppehoone. Foto: URMAS LUIK/PRNPM/EMF

Kolmapäeval, 1. detsembril võõrustab Pärnumaa kutsehariduskeskus oma uues õppehoones toredaid naabreid Pärnu lastekodust.

Pärnumaa kutsehariduskeskuse avalike suhete juht Anneli Puudersell rääkis, et lastele loetakse raamatukogus jõulunalju ja muinasjuttu “Väikese varblase jõulud” ning külastatakse jõulukaartide näitust. Kaunistatakse nimelisi piparkooke ja meisterdatakse jõulusoovidega kaarte, mis saadetakse ühiselt jõuluvanale.

“Lapsed saavad koos suurte abilistega külastada juuksurit ja tehakse näomaalinguid,” lubas Puudersell. “Kutsehariduskeskuse pere katab jõululaua ja päkapikk jagab õmbluseriala õpilaste valmistatud kingitusi.”

Idee autorid ja teostajad on esimese kursuse sekretärineiud, kel on varasem kogemus samalaadse ürituse korraldamisega Mängumaal. Ürituse eestvedajad on Kadi Lehtmaa, Piret Reidak ja Iren Hansen. Kaasatud on kogu esimese kursuse sekretäride õppegrupp, koolipere ning rühmajuhataja Anu Laas.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles