Kolledž hakkab inglise keele kvalifikatsioonieksamiteks koolitama

Eno-Gerrit Link
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
TÜ Pärnu Kolledž
TÜ Pärnu Kolledž Foto: URMAS LUIK/PRNPM/EMF

Tartu ülikooli Pärnu kolledži keelekeskus korraldab alates 2011. aastast ettevalmistavaid kursusi rahvusvaheliselt tunnustatud inglise keele eksamiteks: The International English Language Testing System (IELTS) ning University of Cambridge Local Examinations Syndicate (UCLES).

The International English Language Testing System (IELTS) annab hinnangu kandidaadi inglise keele oskusele. IELTSi aktsepteerib enamik Suurbritannia, Austraalia, Kanada ja Uus-Meremaa õppeasutusi ning samuti hulk Euroopa ja USA institutsioone.

University of Cambridge Local Examinations Syndicate(UCLES) eksameid (näiteks First Certificate in English (FCE), Certificate in Advanced English (CAE) ning Certificate of Proficiency in English (CPE) valmistab ette Cambridge’i ülikooli juures asuv eksamikeskus.

Ametlik IELTS eksamikeskus Eestis (Tallinna ülikooli keelekeskus) korraldab vajadusel eksami administreerimise Pärnus vastava kokkuleppe alusel Tartu ülikooli Pärnu kolledžiga.

Sooritatud eksamid annavad rahvusvaheliselt tunnustatud inglise keele sertifikaadi, mis omakorda pakub võimalust õppida ja töötada ingliskeelses keskkonnas.

Sertifikaadid on hinnatud keeletõendid kogu maailmas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles