Pärnumaa päästjad said tormi tõttu seitse väljakutset

Eno-Gerrit Link
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Ants Liigus

Eile õhtul said Pärnumaa päästjad seitse väljakutset, mis olid tingitud hommikul möllama hakanud lumetormist Monika. Päästjaid kutsuti appi lumme kinni jäänud või kraavi sõitnud autosid teele tagasi aitama.

Täna kell 0.07 teatati lumme kinni jäänud autost Vändra vallas Kurgja külas. Et päästeautodega ligi ei pääsenud, anti info edasi teemeistrile.

Eile kell 23.19 teatati teele lumehange kinni jäänud sõidukist Halinga vallas Kaelase külas. Päästjad aitasid auto tagasi teele.

Eile kell 22.35 teatati, et Vändra vallas Kaansoo külas on sõiduauto teelt välja sõitnud ja lumme kinni jäänud ning autos on väikesed lapsed. Auto aitas teele tagasi mööda sõitnud veok.

Eile kell 22.25 teatati, et Vändra vallas Kurgja külas on kaks sõiduautot jäänud lumme kinni. Läbimatute teeolude tõttu ei pääsetud autodele ligi, info edastati teemeistrile.

Eile kell 21.11 aitasid päästjad Sauga vallas Kilksama külas teele tagasi lumme kinni jäänud sõiduauto.

Eile kell 20.19 teatati, et Halinga vallas Tarva külas on mikrobuss kraavis. Enne päästjate kohale jõudmist teatati samast, et kohale kutsuti puksiir.

Eile kell 18.56 said päästjad väljakutse Halinga valda Kodesmaa külla, kus sõiduauto oli teelt välja sõitnud ning selle tagumine osa takistas liiklust. Päästjad aitasid auto tagasi teele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles