Galerii: päästeauto sõitis Fordile otsa (1)

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Tulekahjule kiirustav päästeauto sõitis täna pärastlõunal Pärnu kesklinnas Pika ja Ringi tänava ristmikul otsa Fordile, eraautos olnud kaasreisija viidi tervise kontrollimiseks haiglasse.

Lääne päästekeskuse pressiesindaja Katariina Vaabeli sõnul teatati päästeametile avariist kell 13.54. Pikal tänaval teatri poole sõitnud päästeameti paakauto oli teel Vana-Pärnusse, kus põles Maarja 2 elumaja teine korrus.

Sõiduauto kaasreisija viidi õnnetuse tagajärjel haiglasse kontrolli.

Ford sõitis ristmikule Port Arturi poolt. Õnnetuses sai tugevamalt kannatada sõiduauto juhipoolne esiots, väiksemaid vigastusi oli ka päästeautol.

Õnnetuse asjaolusid alles uuritakse. Vaabeli jutu kohaselt oli päästeauto alarmsõidul ja tal töötasid nii vilkurid kui häälalarm. Seda, millised foorituled ristmikul põlesid, ei osanud ei Vaabel ega Lääne politseiprefektuuri pressiesindaja Heiko Leesment veel öelda.

Esialgsetel andmetel ei olnud päästeauto vigastused nii suured, et ei saaks täna sündmustele reageerida.

Maarja tänaval toimunud tulekahjul oli veevarustus hüdrandist tagatud ning päästeautoga toimunud avarii ei mõjutanud sündmuste kulgu.

Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles