Carmen Mikiver sai joobes juhtimise eest kriminaalkaristuse (1)

Martin Laine
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Carmen Mikiver. Arhiivifoto.
Carmen Mikiver. Arhiivifoto. Foto: ANTS LIIGUS/PRNPM/EMF

Mainekas Pärnu näitleja Carmen Mikiver tabati eelmise aasta lõpul juba teistkordselt purjus peaga autoga sõitmast ja ta pääses vaevu vanglakaristusest.

Süüdistuse järgi jäi Mikiver politseile vahele Audru vallas Pärnu–Lihula maanteel varahommikul kell 4.46. Vereanalüüsil tuvastati tal 2,38-promilline joove. Tänavu jaanuaris sai Mikiver karistuseks aasta, kuu ja 27 päeva vangistust. See asendati tema nõusolekul 407 tunni üldkasuliku tööga.

"Sain otsuse kätte ja teavitasin kohe teatrit," sõnas Mikiver. "Ma ei hakka vassima, on juhtunud väga kahetsusväärne asi. Otse loomulikult õppisin sellest," tunnistas näitleja.

Mikiveri sõnutsi ei tohiks üldkasulik töö tema teatritööd segama hakata. "Katsun oma eluga edasi minna," lausus ta.

Sama teo eest sai näitleja 2013. aastal karistuseks viis kuud tingimisi. Kohtulahendis on kirjas, et 2013. aasta suvel tuvastati Mikiveril üle 1,8promilline joove. Siis anti talle kolmeaastane katseaeg ja võeti ära mootorsõiduki juhtimise õigus kolmeks kuuks. Kuna seekordse teo pani ta toime katseajal, oli karistus sellevõrra karmim.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles