Buss kümnete reisijatega sõitis kraavi

Lauri Habakuk
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kuigi kaks naist ja mees viidi sündmuspaigalt haiglasse tervisekontrolli, pääsesid nad õnnetusest tõsisemate vigastusteta ja lubati hiljem koju.
Kuigi kaks naist ja mees viidi sündmuspaigalt haiglasse tervisekontrolli, pääsesid nad õnnetusest tõsisemate vigastusteta ja lubati hiljem koju. Foto: Päästeamet

Häirekeskus sai laupäeval kell 12.23 teate, et Pärnumaal Halinga vallas Tallinna–Pärnu–Ikla maantee 104. kilomeetril on sõitnud buss teelt välja ja vajunud külili. Bussis oli 30 reisijat.

Lääne prefektuuri pressiesindaja Heiko Leesmendi teatel pidurdas järsult reisibussi ees sõitnud veoauto Volvo, mida juhtis 35aastane mees.

Otsasõidu vältimiseks sõitis 63aastane mees bussiga Volvo vastassuunavööndisse, kus ta suunas kokkupõrke vältimiseks vastu tulnud veoautoga Mercedes-Benz, mille roolis oli 50aastane mees, bussi teelt välja kraavi. Õnnetuse tagajärjel paiskus buss külili. Kiirabi viis haiglasse kaks naist ja mehe, kes hiljem lubati kodusele ravile.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles