Loomade varjupaika sattus tuhkur

Sirle Matt
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu kodutute loomade varjupaiga töötajad püüdsid Audru vallas Papsaares kinni tuhku.
Pärnu kodutute loomade varjupaiga töötajad püüdsid Audru vallas Papsaares kinni tuhku. Foto: Pärnu kodutute loomade varjupaik

Eile püüdsid Pärnu kodutute loomade varjupaiga töötajad Audru vallas Papsaares kinni tuhku, kes jalutas ühe asutuse territooriumil.

Loomakaitsjad ei tea täpselt, kas see on kodust jalga lasknud lemmik või inimesesõbralik metsloom. "Eks ta hirmunud on, katsumist ta praegu ei taha. Sellest ka kahtlus, et äkki on ikkagi metsas elav loom," ütles varjupaiga töötaja. Kuid ta võib olla ka kellegi lemmik ja loom on lihtsalt paanikas. Kiibitud tuhkur ei ole.

Varjupaiga töötaja ütluse järgi hoitakse tuhkrut eraldi toakeses, sest kassipuurist puges ta välja. "Ta suudab ennast päris pisikeseks teha," kirjeldas töötaja.

Varjupaiga kinnitusel hoitakse leidtuhkrut kaks nädalat lootuses, et omanik välja ilmub. Edasi võidakse loomale uus kodu otsida.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles