Võrkpallurid alistasid killer-mängus Rakvere

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Pärnu võrkpalliklubi meeskond alistas Saja liigas laupäeval koduses spordihallis Rakvere võrkpalliklubi meeskonna 3:2 ja on kinni liiga põhiturniiri võidus.

Tabelis kaheksandal kohal olev Rakvere, kellega Pärnu oli viimati vastamisi Eesti karikavõistluste finaalis, ei andnud liiga liidrile midagi kergelt.

Esimene geim läks külalistele tulemusega 20:25. Teine ja kolmas geim kuulusid aga kodumeeskonnale vastavalt 25:19 ja 25:21. Neljandas oli parem jälle Rakvere 23:25.

Otsustavas viiendas geimis võttis suvepealinna meeskond siiski 15:13 võidu.

Üleplatsimees oli Hindrek Pulk 15 punktiga.

Kui põhiturniiri lõpuni jääb kolm vooru, edestab 54 punkti kogunud Pärnu meeskond teisel kohal olevat RTU / Robežsardze meeskonda kuue punktiga. Lätlased kaotasid laupäeval põnevusmängus tabeli neljandale Jelgava Biolarsile 2:3.

Pärnu meeskond võõrustab pühapäeval kodusaalis tabeli kuuendat Tartu Bigbanki meeskonda. Kui pärnakad võidavad ja RTU / Robežsardze kaotab samal ajal punkte, on suvepealinna meeskond Saja liiga põhiturniiri võitja.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles