Võrkpallurid kindlustasid põhiturniiri võidu

Andris Tammela
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu võrkpalliklubi meeskond on Saja liiga põhiturniiri võitja.
Pärnu võrkpalliklubi meeskond on Saja liiga põhiturniiri võitja. Foto: Ardi Truija

Pärnu võrkpalliklubi meeskond alistas täna Saja liigas kodusaalis Tartu Bigbanki meeskonna 3:1, et pärnakate põhikonkurent esikohale Riia RTU/Robežsardze kaotas samal ajal, kindlustas suvepealinna meeskond kaks vooru enne lõppu turniirivõidu.

Tartu alustas tänast kohtumist paremini ja juhtis geimi esimeses pooles, kuid siis haarasid pärnakad mänguohjad ja võitsid esimese vaatuse kindlalt 25:17.

Teises geimis jagus tasavägist mängu seisuni 8:7, siis tegid pärnakad sisse kolmepunktilise vahe ja järele tartlasi enam ei lastud. Geim lõppes 25:20.

Kolmandas geimis pääsesid külalised juhtima 8:4 ja 15:10. Pärnakate servi vastuvõtt lonkas korralikult. Geimi lõpus tulid pärnakad küll 19:20 järele, kuid sellega asi piirdus ja Tartu sai 25:21 geimivõidu.  

Neljandas vaatuses haaras kodumeeskond kohe initsiatiivi ja pääses kiiresti 6:1 juhtima. Kuigi vahe vähenes korduvalt kahepunktiliseks, tartlased pärnakaid enam kätte ei saanud ja suvepealinna meeskond vormistas tulemusega 25:22 matšivõidu.

Pärnu poolel oli hiilgavas hoos meeskonna kapten Andrus Raadik, kes tõi 19 punkti. Hindrek Pulk assisteeris 18 punktiga.

Samal ajal mängis tabeli teine RTU/Robežsardze Ozolniekis sealse Poliursiga ja kaotas 1:3. See tähendab, et lätlased tabelis pärnakaid enam püüda ei saa ja Saja liiga finaalturniir toimub märtsis Pärnus.

Pärnul on tabeliliidrina koos 57 punkti. RTU/Robežsardze ja Tallinna Selver jagavad 48 punktiga teist-kolmandat kohta. Nende kannul on kohe Jelgava Biolars 45 punktiga. Pärnu tänane vastane Tartu Bigbank on koos Ozolnieki meeskonnaga kuues-seitsmes.

Pärnu meeskond lõpetab põhiturniiri järgmisel nädalavahetusel Lätis, kui kohtutakse tabeli teise poole meeskondade  SK Jekabpilsi Luši ja Daugavpils Universitatega.   

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles