Saarepuu ja Piiroja sõidavad võidu maratoni

Andris Tammela
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Raio Piiroja sõitis pühapäeval suusamaratoni Jõulumäel.
Raio Piiroja sõitis pühapäeval suusamaratoni Jõulumäel. Foto: URMAS LUIK/PRNPM/EMF

Pühapäeval 18. Tallinna suusamaratonil võtavad üksteiselt mõõtu kunagine suusasprinter Anti Saarepuu ja jalgpallur Raio Piiroja.

Saarepuu teatel on Piiroja olnud viimaste aastate suusavõistlustel tihe külaline ja nii oleks põnev mehe vorm maratonirajal proovile panna. "Mullu olin Alutagusel temast umbes kolme ja poole minuti jagu kiirem, seega tuleb meie võitlus ilmselt tasavägine," ütles Saarepuu, kes tunnistas, et tema tänavuse hooaja pikim trenn on olnud 12 kilomeetrit.

Piiroja võttis ekssuusataja väljakutse vastu, kuid arvas, et temast ei ole Saarepuule võrdset vastast.

"Anti on suusataja isegi siis, kui ta pole eriti trenni teinud, siin ei saa võistlemisest juttugi olla," nentis Piiroja. "Kui tema liugleb, siis mina jõuan rapsides vaevalt kaks sammu teha. Ta on tehniliselt palju kõvem mees."

Samal ajal kui Saarepuu on enda kinnitusel tänavu talvel suusatanud kokku umbes 100 kilomeetrit, on Piirojal see number viis korda suurem.

38kilomeetrine Tallinna suusamaraton sõidetakse pühapäeval Kõrvemaal.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles