Piia Karro-Selg: Uhke ametikett õlgadel, kuid sinised teksad jalas

, Pärnu linna kodanik aastast 2004, Pärnu aasta naine 2006, Pärnu teenetemärgi kavaler 2014
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Piia Karro-Selg
Piia Karro-Selg Foto: PP

Olen uhke nii selle üle, et olen eestlane, kui ka selle üle, et minu kodulinnaks on alates 2004. aastast Pärnu. See kaunis päikeseline Pärnu, mis kõlab väga kaunilt koos minu nime ja heade soovidega, mida juba aastaid olen saatnud oma headele sõpradele ja asistele koostööpartneritele üle maailma. Nii lõpetangi enamasti kirjad sõnadega “Palju Päikest Piialt Pärnust!”. Eks kõla kaunilt, ja just päike ja Pärnu annavad sellele parima kõla.

Olen loomult rahulik inimene, kes probleeme nähes paneb pigem käe külge kui vinguma hakkab. Eks näitavad seda tunnustused, mida Pärnu linn on mulle omistanud. Olen neid kätte saades alati rõhutanud, et minu tunnustuste taga on paljude inimeste töö ja kindlasti nende usk minu kui liidri rolli. Mul on olnud rõõm rõhutada, et Pärnu armastab mind ja mina armastan Pärnut.

Just eelöeldu pani mind Eesti Vabariigi 98. sünnipäeval arvuti taha istuma ja seda kirjatükki kirjutama. Tundsin selleks vajadust juba eelmise aasta Pärnu päeval toimunud Pärnu linna teenetemärkide üleandmise tseremoonia järel, kuid tookord jäi see siiski veel tegemata.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles