Maakonnakoolid nuputasid võistu

Veste Roosaar
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Arvutamine.
Arvutamine. Foto: MEELIS MEILBAUM/VIRUMAA TEATAJA

Maakondlikul Nuputa võistlusel panid oma teadmised proovile Pärnumaa koolide võistkonnad.

5.–6. klasside seas oli edukaim Paikuse põhikooli teine võistkond koosseisus Raimond Uibo, Kairiin Ilves, Triine Kose ja Pille-Riin Reigo, lapsi juhendasid Liina Kivisto, Hulda Larin ja Tarmo Tõnismann.

Teise koha sai Sauga põhikool, mida esindasid Carlyn Pukk, Kaili Hansen, Anders Vugt ja Elisabeth Rand, nende õpetaja on Tiina Pärn. Kolmandaks tuli Sindi gümnaasiumi esimene võistkond Leana Kask, Nele Maripuu, Sigrid Riik ja Karmel Johanson Kerdi Mihhailova juhendamisel.

7. klasside esikoha tõid Tõstamaa keskkooli Ave-Triin Gurjanov, Mari-Jaana Siinne ja Kristiina Niit ning võidule aitas nad õpetaja Karin Mitt. Tori põhikooli tiim koosseisus Karin Prants, Aveli Kohtla ja Kairi Sosi teenisid Vilja Janseni juhendamisel välja teise koha. Kolmandat kohta jagasid Morgan Remy Sqanto Leies, Eliise Ristimets ja Lisette Välja Audru koolist (Alar Külm, Ene Moppel) ning Robin Pihelgas, Õnne Raadik ja Andres Alumets Sauga põhikoolist (Tiina Pärn, Ants Alumets).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles